LipoZero testkezelés

Az EunSung LipoZero egy professzionális, modern külsejű, teljeskörű zsírbontó és alakformáló berendezés, amely a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a LED fényterápiák technológiáit kombinálja ergonomikus kialakítású és kényelmesen használható kezelőfejeiben. 

Felhasználási terület: zsírbontás, alakformálás, méretcsökkentés, cellulit kezelés, nyúlási csíkok kezelése, salaktalanítás, bőrfeszesítés, bőrfiatalítás.

EunSung LipoZero – 5 speciális alakformáló és arckezelő technológia egyetlen professzionális, hordozható test- és arckezelő rendszerben!

Az EunSung LipoZero öt rendkívül hatékonyan működő alakformáló technológiát integrál egyetlen kezelőrendszerbe. A berendezés kezelőfejei a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a LED fényterápiák kombinálásával lenyűgözően látványos zsírbontó és alakformáló eredmények elérését teszik lehetővé.

Előnyök

 

 • 5 bizonyítottan eredményes alakformáló technológiát integrál (RF, kavitáció, soft-lézer, vákuum és LED) kezelőfejeiben
 • testkezelésre és arckezelésre is alkalmazható
 • látványos karcsúsító eredmények elérését teszi lehetővé rövidebb kezelési időkkel
 • a páciens állapotától függően kikapcsolhatók az egyes technológiák, illetve alkalmazhatók külön-külön is

 

Alkalmazási lehetőségek

 • zsírbontás
 • alakformálás
 • méretcsökkentés
 • cellulit kezelés
 • nyúlási csíkok kezelése
 • salaktalanítás
 • arc- és bőrfeszesítés
 • arc- és bőrfiatalítás
EunSung LipoZero video

EunSung LipoZero speciális alakformáló és arckezelő gép

Működési elv

 

Az EunSung LipoZero zsírbontó és alakformáló gép a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a LED technológiáit kombinálja, hogy az eredmények még gyorsabban és még látványosabban jelentkezzenek.

Rádiófrekvencia

 

EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés - rádiófrekvenciaAz EunSung LipoZero multipoláris rádiófrekvenciás energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A bőrfelszínen 40-42 °C hőmérsékletet érünk el (feszesítés), a hőmérséklet a mélyben 60-65 °C-ra emelkedik (zsírbontás). 

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Kavitáció

 

EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés - ultrahangos kavitációA kavitáció egy fizikai jelenség. A kezelés során a LipoZero ultrahang hullámokat kibocsátó kezelőfeje a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot képez. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és a lökéshullámok szerencsés, egymást erősítő találkozása esetén szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

Soft-lézer

 

EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés - soft-lézerA LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli meg, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. Továbbá a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

Vákuum

 

EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés - vákuumA szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.
A LipoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Vörös és kék fényterápiák

 

EunSung LipoZero speciális alakformáló berendezés - LED fényterápiákAz EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére. A vörös fényű (620 nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415 nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

 

 

A LipoZero kezelőfejei

 

A berendezés kellemes fogású, ergonomikus kialakítású, kényelmesen használható kezelőfejekkel rendelkezik.

A Lipozero négy technológiát integráló kezelőfeje

 

LipoZero 4-az-1ben kezelőfeje

Négy szinergikus technológia egyetlen kezelőfejben (4-az-1ben kezelőfej)

 

EunSung LipoZero Radiofrequency

Rádiófrekvencia

EunSung LipoZero Cavitation

Ultrahangos kavitáció

EunSung LipoZero Low Level Laser

Soft-lézer

EunSung LipoZero LED

LED (vörös és kék)

A Lipozero három technológiát integráló kezelőfejei

 

LipoZero 3-az-1ben kezelőfejei

A három technológiát integráló kezelőfejek

 

 • Nagy méretű kezelőfej: kiválóan alkalmazható zsírbontásra, narancsbőr kezelésére és a körtérfogat csökkentésére a test nagyobb területein.
 • Közepes méretű, alternatív kezelőfej: kitűnően használható zsírbontásra, narancsbőr kezelésére és a körtérfogat csökkentésre a kisebb méretű, tagoltabb testterületeken (pl. karok, lábak), valamint emelésre és feszesítésre az arc nagyobb felületein (pl. orca).
 • Kis méretű kezelőfej: arckezelések végezhetők vele. Alkalmazható face-lifting kezelésekhez, ráncok ellen, bőrfeszesség javító és kollagén serkentő hatású.
Három szinergikus technológia egyetlen kezelőfejben (3-az-1ben kezelőfejek)

 

EunSung LipoZero Radiofrequency

Rádiófrekvencia

EunSung LipoZero Vacuum

Vákuum

EunSung LipoZero LED

LED (vörös és kék)

 

Kiknek ajánljuk?

Terhesség után - terhességi csíkok eltűntetésére

Fogyás után a megereszkedett bőr feszesítésére

Bőrállapot javítás - Cellulit

 

Kezelés menete:

 • Min. 6-8 kezelés javasolt
 • a kezelés kellemesen meleg,
 • fájdalommentes, 30perc

Kezelési területek: kar, has, csipő, fenék, comb és arc.

EunSung LipoZero alakformáló gép – kozmetikaigep.hu

 

Konzultáció

A kezelés pontos menetéért kérjük keress fel telefonon, vagy várlak szeretettel egy kötelezettségmentes személyes konzultációra!

Várlak szeretettel!

Kriszti
+36 20 369 2675